Tuesday, August 21, 2012

App Protector Pro [App Lock] v2.0

About App Protector Pro [App Lock] v2.0 This is a short guide explaining how you can install an app you found here on your phone. I’m also going to show you a way that’s a lot easier then the standard method everyone uses.

Please make sure your phone has “App Protector Pro [App Lock] v2.0 apk” enabled in it’s settings! To check this go to Settings -> Applications -> Unknown Sources and check the box.

You have two options, either put the Download App Protector Pro [App Lock] v2.0 apk file onto your phone’s SD card or download and install it directly from your phone.

Sorry We Dont Have App Protector Pro [App Lock] v2.0 Cheat Android.Another thing is to simply install a file manager app like Astro File Manager, browse the APK and install it. Remember This applications Only For Smartphone App Protector Pro [App Lock] v2.0 Android

*Must Have! the best App Protector on Market!*


[break]

App Protector can lock any application on your phone: SMS, Message, Gmail, Photo, Gallery, Market..any app u choose. You can choose to only lock sensitive apps, while leaving other apps unlocked. Never worry about a friend grabbing your phone again!

*Android 4.1 JB compatible*

App Protector can lock your private messages and pictures without locking the whole phone. Better than vault apps! Not a Simple Keyguard! The best App Lock on Market!

FEATURES:

# Lock with either password or pattern

# Automatic Locking Mode and Manual Locking Mode

# Locale Plugin and Tasker Plugin included

# Widget for quick locking/unlocking

# Build-in Password Recovery

# Powerful and Customized

What's in this version:

1. Android 4.1 Jelly Bean supported

2. Widget size fix

3. New beautiful notification icons

4. Improved User Interface

Download
http://www.androidnature.com/free-applications/15298.htm 

Download App Protector Pro [App Lock] v2.0 Apk , Download App Protector Pro [App Lock] v2.0 By mediafire , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By Hotfile , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By Rapidshare , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By 2shared , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By 4shared , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By filesonic , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 Torrent , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By Depositfile , DownloadApp Protector Pro [App Lock] v2.0 By ziddu , Android Apps App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Android Applications App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Android Cheat App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Android Video App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Android blog App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Applications Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Best Free Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Best Free Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Free Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Apps Android Best Free App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Apps Android Free App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Apk Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Apk File App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Download Apk App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Hack apk App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Cheat Game App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Crack App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Path App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Online Game App Protector Pro [App Lock] v2.0 , install App Protector Pro [App Lock] v2.0 , uninstall App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Download Apps App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Download Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 , Download Free Apps Android App Protector Pro [App Lock] v2.0 ,